Usa Glisanta Amalfi Ts12-14 Mata

începand de la 1.170,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755396279
  • Design:Mata
  • 8 mm ESG-Sticla de siguranta
  • Mâner ușă cu tijă solidă sau mâner rotund din oțel inoxidabil
  • Înălțimea recomandată a camerei: min. 220 cm (cu înălțimea selectată: 205cm)
  • Înălțimea recomandată a camerei: min. 230 cm (cu înălțimea aleasă: 215cm)
  • Înălțimea de găurire recomandată: 211,4 cm la înălțime: 205cm, 221,4 cm la înălțime: 215cm
  • Șină de aluminiu pentru fixarea pe perete lățime de aproximativ 200 cm
  • Capac din aluminiu

Această ușă glisantă din sticlă combină funcția și designul și creează astfel senzație de spațiu.

Odată considerate o alternativă puternică la ușa tradițională din lemn, ușile glisante din sticlă au devenit recent o piesă de mobilier decentă. Acest model elegant economisește spațiu și îți îmbunătățește casa cu un aspect pur atrăgător. Ușa de sticlă nu numai că lasă multă lumină, dar oferă spațiului de locuit o transparență care o face să pară mai mare. Cu toate acestea, ușa glisantă din sticlă separă încăperile, desigur, pentru a menține funcția efectivă a unei uși

Siguranta dumneavostra are prioritate

Rezistent la șocuri, rezistent la impact, rezistent la temperatură: Datorită sticlei de securitate întărită de 8 mm grosime, acest produs premium îndeplinește toate criteriile de siguranță pe care trebuie să le aducă o ușă din sticlă în același timp. În cazul unui disc de sticlă spartă, discul se dezintegrează complet în cele mai mici bucăți (formarea crumbului care previne rănirea). Sunt astfel evitate fragmentele periculoase la scară largă și riscul de rănire este redus la minimum.

Sfaturi de montaj

Ușa de sticlă de design poate fi montată direct pe orice perete adecvat. Desigur, ne-am asigurat că materialele și accesoriile noastre sunt perfect potrivite, astfel încât să puteți face o instalație singură într-un timp scurt. Accesoriile necesare pentru montare, precum și un manual de utilizare ușor de înțeles vă vor fi trimise imediat. Vă recomandăm o înălțime a plafonului de cel puțin 215 cm. Înălțimea de foraj recomandată este de 211,4 cm - astfel încât să aveți aproximativ 1 cm de gard la marginea inferioară pentru reglare.