Usa dus Teramo12

Usa dus Teramo12

Usa dus Teramo24

Usa dus Teramo24

Usa dus Teramo22

începand de la 1.100,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395289
  • Repere de design elegant, cu ușă de intrare in duș
  • 2 opțiuni de montare: intrare stânga sau dreapta
  • Sticla de siguranță ESG (DIN EN 12150-1)
  • Fitinguri / balamale din alamă cromată
  • Ușor de curățat și rapid de curățat
  • Instrucțiuni de asamblare ușor de înțeles
  • 75 - 100 cm, fiecare cu o ușă
  • 105 - 150 cm cu două uși fiecare

Mai mult decât o simplă protecție de stropire: cu această partiție de duș design, niciuna dintre dorințele dvs. nu rămâne deschisă

Baia de astăzi ar trebui să radiaze generozitate, modernitate și luminozitate. Desigur, această tendință actuală se reflectă și în duș. Dușurile transparente sunt o potrivire ideală în această imagine a camerei, caracterizată prin deschidere și extindere. Cu toate acestea, aspectul nu contează doar - transparența conferă băii dimensiunea sa în același timp. Așteaptă cu nerăbdare un ecran de duș din sticlă transparentă de înaltă calitate, care știe să-ți satisfacă dorințele cu certitudine.

Rezistent la rupere, rezistent la șocuri și extrem de rezistent

Un lucru este clar: când vine vorba de siguranță, nu trebuie să faceți compromisuri în baie. Stabilitatea extrem de ridicată împotriva impacturilor și a denivelărilor vă garantează o plăcere de duș absolut nerăbdătoare. În cazul improbabil al unei pauze, sticla de siguranță cu grosimea de 6 mm împiedică găurirea periculoasă. Calitatea premium a acestei uși de nișă nu are nicio îndoială în acest sens: materialele au fost alese cu mare atenție la detalii și prelucrate cu atenție, sub controluri stricte de calitate.

Scopul tău: Duș de vis, drumul tău: mai scurt decât se aștepta

nstalarea acestei cabine de duș de înaltă calitate este rapidă de făcut și extrem de simplă. Produsul este ideal ca ușă de duș pentru o nișă cu o lățime cuprinsă între 75 cm și 150 cm. Utilizați această partiție de sticlă pentru instalarea în baie, dacă există deja pereți la stânga și la dreapta. Gama de reglare de aproximativ 20 mm vă permite să variați și să vă reglați nișa între cele două elemente de perete. Obțineți duș în diferite dimensiuni în magazinul nostru.