Usa dus Teramo22

Usa dus Teramo22

Usa dus Teramo12

începand de la 1.050,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395296
  • O ușă de rulare lină pentru o intrare confortabilă
  • Sticla de securitate temperată de 6 mm conform DIN EN 12150-1
  • 2 opțiuni de montare pentru intrare stânga sau dreapta
  • Fitinguri / balamale din alamă cromată
  • Foarte ușor de curățat
  • Asamblare realizată în scurt timp
  • acoperire NANO cu două fețe

Un veritabil ochi pentru baie: acest perete de duș încântă un design modern de cea mai înaltă calitate.

Este incontestabil un ritual foarte special - dușul tău zilnic! Bucurați-vă de acest moment cu toate simțurile! Deși nu mai mult decât un geam de sticlă te separă de stresul vieții de zi cu zi, totul se simte brusc atât de minunat departe. Cu această cabină de duș elegantă, vă asigurăm că dușul vă oferă o experiență minunată de wellness. Designul minimalist și aspectul purist fac din pereții despărțitori din sticlă un punct de vedere unic și pentru ochi.

Cele mai bune materiale în procesarea 1A

Datorită materialelor selectate cu atenție, această separare a sticlei vă va oferi multă plăcere pe termen lung. Paharul de siguranță este esențial responsabil pentru longevitatea ecranului de duș. Chiar și în cazul foarte puțin probabil al unei ruperi, acest pahar robust nu poate provoca cioburi periculoase. Experimentează senzația liniștitoare de securitate în fiecare zi când tu sau familia dvs. folosiți dușul.

Instalare rapidă și ușoară

Această ușă de nișă de înaltă calitate este ideală ca ușă de duș pentru o nișă cu o lățime cuprinsă între 90 cm și 140 cm. Este ideal pentru instalarea în baie, cu condiția să existe deja pereți la stânga și la dreapta. Domeniul de reglare de aproximativ 20 mm este utilizat pentru a varia și a ajusta nișa dvs. între cei doi pereți. Asamblarea este rapidă și extrem de simplă.