Usa dus Ravenna12 Black cu Soft-close

Usa dus Teramo12 Black Soft-Close

Usa dus Teramo04

începand de la 1.750,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395265-2
  • Ușă glisantă cu design elegant
  • Produs de calitate impecabil
  • Sticlă de siguranță cu un singur panou (8 mm)
  • Construcție solidă fără rame
  • Instalare foarte simplă

Simbioza de succes a clarității și funcției vă va face inima să bată mai repede.

Furnicarea minunată a apei stropind pe pielea ta - și într-un mediu elegant: Acest pereți despărțitori din sticlă premium fac dușul o experiență plină de lumină. Datorită transparenței sale, dulapul elegant al dușului oferă băii tale mai multă lățime optică și o ușurință plăcută. Dacă căutați o estetică minimalistă cuplată cu cel mai înalt nivel de funcționalitate, vă va plăcea cu siguranță acest ecran de duș

Nu face compromisuri

Ca toate ușile noastre de duș din sticlă oferite, acest lucru impresionează și printr-o compoziție meticulos meticulos. Cu o mare atenție și atenție la detalii, interacțiunea componentelor individuale a fost optimizată. Beneficiați de viața lungă de serviciu a sticlei de siguranță cu un singur panou. Chiar și în cel mai puțin probabil eveniment al unei pauze, nu există cioburi mari periculoase cu margini ascuțite. Bucurați-vă de sentimentul liniștitor al securității atunci când dumneavoastră sau persoana iubită vă aflați în duș.

La câțiva pași spre dușul de lux

Oferim această ușă glisantă nobilă pentru nișa dvs. cu o lățime între 100 cm și 150 cm. Montajul este foarte rapid de realizat și extrem de simplu. Este posibil oriunde există pereți la stânga și la dreapta. Gama de ajustare de aproximativ 20 mm servește pentru a varia și a-ți regla nișa între cei doi pereți din jurul său, de ex. de asemenea, pentru a compensa ușor denivelările sau micile erori de măsurare.