Ventil scurgere click-clack PU016

Ventil scurgere click-clack PU016

Sifon design / S05 crom rotund

250,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755335131
  • Anti miros.
  • Design de înaltă calitate din oțel inoxidabil
  • Placare cromă excelentă
  • Conexiuni standard DIN
  • Potrivit pentru toate sistemele comune
  • Extrem de ușor de instalat

Aspectul elegant îndeplinește funcționalități de primă clasă: sifonul de înaltă calitate nu lasă nimic de dorit!

Această scurgere de chiuvetă cu formă elegantă și de înaltă calitate va face, fără îndoială, o figură excelentă în baie! Designul redus se îmbină armonios în interiorul băii dvs. și vă extinde casa cu un aspect atrăgător de design atemporal. Așteaptă cu nerăbdare o garanție pentru calitatea, longevitatea și robustetea produsului.

1A O calitate bazată pe o mulțime de cunoștințe

La această calitate, alte sifoane nu se pot menține! Beneficiați de expertiza noastră completă și de mulți ani de experiență în domeniul produselor sanitare. Selecția materială selectată în mod prudent a acestui sifon de cupă nobilă vă asigură o viață lungă și vă asigură astfel că vă veți bucura definitiv de acest minunat articol.

Noul tău sifon te așteaptă deja!

Vă vom facilita: conexiunile noilor sifoane sunt conforme cu standardul DIN și astfel vă asigurați o ușurință de instalare fără restricții. Prin urmare, acest lucru poate fi făcut fără ezitare fără o expertiză extinsă. Cu toate acestea, vă sfătuim să consultați un specialist pregătit în domeniul instalațiilor sanitare, dacă aveți dubii.