Perete fix Bremen02 Sticla 10mm Black sticla securizata

Perete fix Bremen02 Sticla 10mm Black

Perete fix Bremen03 Sticla 8mm

Perete fix Bremen03 Sticla 8mm

Perete fix Bremen01 Sticla 8mm Black

începand de la 1.240,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395968
  • Sticlă de siguranță temperată de 8 mm conform DIN EN12150-1
  • Tip de sticlă: Sticlă black
  • Inaltime: 200cm
  • Incl. Efectul Lotus
  • Stabilizatori din oțel inoxidabil
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Variabilă distanță pereteBRAM1 și 2: între 80 și 120 cm

O sticla pentru cele mai înalte cerințe: acest paravan de duș combină o eleganță impresionantă cu funcționalități de primă clasă.

O experiență de duș într-o clasă proprie. Fie pentru răcoritoare dimineața sau relaxare seara - cu acest perete de perete de sticlă nobil, dușul devine o plăcere pură. Cabina de duș este, de asemenea, o adevărată plăcere pentru ochi, deoarece convinge prin ușurința vizuală, modernitatea și eleganța sa. Ca un punct de vedere unic pentru casa ta, acest ecran de duș de înaltă calitate este, fără îndoială, un lux pe care ar trebui să te tratezi.

Cea mai bună calitate pentru cele mai mari solicitări

Procesarea excelentă a separării sticlei vă va convinge. Componentele individuale au fost selectate cu mare atenție și sunt coordonate cu precizie între ele. Sticla transparentă folosită îndeplinește cele mai ridicate cerințe igienice și poate fi păstrată pur și simplu curată. Și cel mai important, vă oferă stabilitate de primă clasă și o durată de viață lungă. Fiabil previne sticla de siguranță de înaltă calitate în caz de rupere formarea de fragmente periculoase.

Efect mare, cu puțin efort

Această cabină de duș poate fi instalată ușor și rapid de unul singur. Distanța dintre pereți este variabilă de la 80-120 cm la propriile circumstanțe individuale. Acest duș exclusiv este disponibil în diferite dimensiuni. Alege doar modelul care ți se potrivește și așteaptă cu nerăbdare un produs de înaltă calitate, de care cu siguranță te vei bucura mult timp!