Perete fix Bremen02VS Sticla mata 10mm

Perete fix Bremen02VS Sticla mata 10mm

Perete fix Bremen02K Sticla clara 10mm

Perete fix Bremen02K Sticla clara 10mm

Paravan fix Bremen01VS Sticla mata 8mm

începand de la 1.200,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395869
  • Sticlă de siguranță temperată de 8 mm conform DIN EN12150-1
  • Tip de sticlă: satinat
  • Inaltime: 200cm
  • Incl. Efectul Lotus
  • Stabilizatori din oțel inoxidabil
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Vă rugăm să acordați atenție suprafeței finisate cu satin.
  • Variabilă distanță perete BRAM1 și 2: între 80 și 120 cm

h2>O sticla pentru cele mai înalte cerințe: acest paravan de duș combină o eleganță impresionantă cu funcționalități de primă clasă.

O experiență de duș într-o clasă proprie. Fie pentru răcoritoare dimineața sau relaxare seara - cu acest perete de perete de sticlă nobil, dușul devine o plăcere pură. Cabina de duș este, de asemenea, o adevărată plăcere pentru ochi, deoarece convinge prin ușurința vizuală, modernitate și eleganță. Ca un punct de vedere unic pentru casa ta, acest ecran de duș de înaltă calitate este, fără îndoială, un lux pe care ar trebui să te tratezi.

Cea mai bună calitate pentru cele mai mari solicitări

Procesarea excelentă a separării sticlei vă va convinge. Componentele individuale au fost selectate cu mare atenție și sunt coordonate cu precizie între ele. Sticla transparentă folosită îndeplinește cele mai ridicate cerințe igienice și, prin urmare, poate fi păstrată pur și simplu curată. Și cel mai important, vă oferă stabilitate de primă clasă și o durată de viață lungă. Fiabil previne sticla de siguranță de înaltă calitate în caz de rupere la formarea de fragmente periculoase

Efect mare, cu puțin efort

Această cabină de duș poate fi instalată ușor și rapid de unul singur. Distanța dintre pereți este variabilă de la 80-120 cm la circumstanțele dvs. individuale. Acest duș exclusiv este disponibil în diferite dimensiuni. Alege doar modelul care ți se potrivește și așteaptă cu nerăbdare un produs de înaltă calitate, de care cu siguranță te vei bucura mult timp!