Lavoar piedestal Colossum30

Lavoar piedestal Colossum30

Lavoar piedestal Colossum40 din compozit

Lavoar piedestal Colossum40

Lavoar piedestal Colossum31

1.850,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755330624
  • Designul sculptural consistent
  • Potrivit ca chiuveta pentru piedestale
  • Compozit turnat dintr-o bucată
  • Rezistent și ușor de curățat
  • Produs de calitate excelentă
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Latime: 40 cm, adancime: 35 cm, inaltime: 82 cm

Lavoar cu piedestal modern din turnare minerală: Iată magia simplității și simplității în focar!

În baia ta, tu și cei dragi ar trebui să vă simțiți fără compromisuri. Cel puțin de două ori pe zi, vă puteți reîncărca bateriile sau vă puteți relaxa la chiuvetă. Cu acest lavoar fantastic de frumos, creezi baza ideală pentru bunăstare holistică. Datorită aspectului redus, lasă o mulțime de loc pentru design-ul dvs. individual al băii și se potrivește aproape în toate ambianțele. Un deliciu pentru ochi: cu acest captator de ochi în baie, niciun sifon enervant nu deranjează armonia vizuală.

Materialul care alcătuiește visul

Ca toate chiuvetele noastre, acesta are mai mult decât un moment frumos pentru tine. Alegeți un produs care va dura mulți ani. Datorită marmurei turnate nobile, această lavoar cu o rezistență și rezistență foarte ridicată convinge. Dacă priviți materialul și îl atingeți, veți observa că acesta are caracteristici similare cu piatra naturală, dar este mult mai ieftin. Marmura turnată este ușor de curățat și poate fi furnizată cu nano-acoperirea noastră, la cererea dvs., datorită săpunului și a reziduurilor de murdărie nu se pot instala pe termen lung.

Necomplicat cu greu îți poți dori

Greutatea impresionantă a turnării minerale contribuie o parte decisivă la instalarea ușoară a lavoarului de lux. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru un ansamblu care consumă foarte mult timp, deoarece toate lavoarele noastre sunt prevăzute cu conexiuni conforme cu DIN. Astfel, montarea se face chiar și fără ajutorul profesionistului în viitorul apropiat. Cu toate acestea, vă sfătuim să consultați un specialist, dacă aveți îndoieli.