Lavoar piedestal Colossum07

Lavoar piedestal Colossum07

Lavoar piedestal Colossum31

Lavoar piedestal Colossum31

Lavoar piedestal Colossum30

1.850,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755330631
  • Curbe nobile, linii simple
  • Potrivit ca chiuveta pentru piedestale
  • Cea mai bună marmură turnată dintr-o singură bucată
  • Rezistent și ușor de curățat
  • Produs de calitate excelentă
  • Instalare ușoară datorită conexiunilor DIN
  • Dimensiuni: aprox. Ø 52,3 cm, înălțimea marginii din spate: aproximativ 90 cm

Căutați ceva special pentru baia dvs.? Această piscină din marmură turnată este un adevărat deliciu pentru simțuri!

În baie, ar trebui să te simți complet confortabil. Cel puțin de două ori pe zi completezi puterea nouă. Cu acest lavoar cu piedestal nobil creezi baza perfectă pentru relaxare holistică. Datorită curbelor sale armonioase, chiuveta elegantă este baza ideală pentru ritualul tău zilnic. Lasă-te sedus de curbele blânde și de contururile clare. Cu acest captator de ochi în baie, niciun sifon enervant nu tulbură impresia generală.

Calitate fără compromisuri

Fabricată din marmură turnată de înaltă calitate, această spălătorie cu o rezistență ridicată la rupere și rezistență. Optic și vizual, materialul are atribute similare cu piatra naturală - dar este mult mai ieftin. Marmura turnată durabilă asigură rezistența suprafeței chiuvetei. În plus, este ușor de curățat și poate fi echipat în mod opțional cu nano-acoperirea noastră opțională, datorită săpunului și a reziduurilor de murdărie. Deoarece marmura turnată nu va deveni fragilă chiar și după ani de utilizare, vă veți bucura de piscina dvs. foarte mult timp.

Vă facilităm

Greutatea ușoară a turnării minerale contribuie la instalarea necomplicată a chiuvetei. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru o instalație care necesită mult efort, deoarece modelele din portofoliul nostru sanitar sunt echipate cu conexiuni conforme cu DIN. Astfel, asamblarea se face chiar și fără ajutor de la expert în curând. Cu toate acestea, vă recomandăm să fiți siguri în caz de îndoială și să consultați un specialist.