Lavoar piedestal Colossum33

Lavoar piedestal Colossum33

Lavoar piedestal Colossum30

Lavoar piedestal Colossum30

Lavoar piedestal Colossum07

1.950,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755330464
  • Aspect sculptural
  • Execuție: chiuvetă
  • Compozit nobil turnat dintr-o bucată
  • Rezistent la zgârieturi
  • Produs de calitate procesat de primă clasă
  • Instalare ușoară datorită conexiunilor DIN
  • Dimensiuni: Lățime: 58,5 cm, Adâncime: 48 cm, Înălțime: 84 cm

Zona de spălare este locul cel mai frecventat în baie - de aceea se adresează cea mai mare parte a atenției. Estetica impresionantă a acestui lavoar se manifestă prin forme simple și linii reduse. Așteaptă cu nerăbdare un lavoar pentru piedestal de înaltă calitate, care în ciuda aspectului său minimalist atrage atenția tuturor. Un plus mare: cu acest lavoar cu coloană înaltă în baie, sifonul este ascuns și astfel nu perturbe impresia armonioasă generală.

Compozit turnat - il vei iubi!

Fabricat din compozit turnat fin, această chiuvetă se caracterizează printr-o rezistență ridicată și rezistență la rupere. Compozit turnat optic (denumită și turnare minerală) are atribute similare cu piatra naturală - dar este mult mai ieftină. Materialul asigură în mod fiabil rezistența suprafeței pelvine. În plus, este ușor de curățat și poate fi echipat opțional cu nano-acoperirea noastră opțională, datorită apei, săpunului și resturilor care se pot rula cu ușurință. Deoarece compozitul turnat nu va deveni fragilă chiar și după ani de utilizare, vă veți bucura de acest produs mult timp.

Vă facilităm

Greutatea ușoară a turnării minerale contribuie în mare parte la instalarea ușoară a chiuvetei. În plus, nu trebuie să vă faceți griji pentru o instalație complexă, deoarece modelele din portofoliul nostru sanitar sunt echipate cu conexiuni conforme cu DIN. Cu puțin timp, asamblarea este astfel realizată cu ușurință de către expert chiar și fără asistență. Cu toate acestea, în caz de îndoială, vă recomandăm să fiți siguri și să angajați un specialist