Lavoar blat Brüssel5006A

Lavoar blat Brüssel5006A

Lavoar blat Brüssel5105

Lavoar blat Brüssel5105

Lavoar blat Brüssel322

570,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755330778
  • Estetică simplă
  • Forma ovala
  • Calitate exemplară
  • Prelucrare precisă
  • Articole sanitare solide
  • conectori DIN
  • Dimensiuni: Lățime: 60 cm, Adâncime: 42 cm, Înălțime: 14 cm

O piesă de exclusivitate pentru casa ta: aceast lavoar nobil pe blat este o necesitate pentru fanii designului.

Lăsați-vă baie să strălucească într-o lumină nouă: acest lavoar frumos este o alegere excelentă pentru toți cei care au cerințe mari în ceea ce privește aspectul și funcția. Aspirația lui de design se reflectă atât în designul puristic, cât și în liniile simple. Forma ovală, proporțiile armonioase și senzația plăcută a acestui model de atașament fermecător vă permit să simțiți direct ce aveți de-a face: un produs de top absolut care vă va încânta în fiecare zi din nou.

La cel mai bun nivel posibil

Calitatea extrem de înaltă a produselor noastre sanitare a convins deja un număr mare de clienți în trecut! Beneficiați de experiența noastră extinsă și de mulți ani de experiență la achiziționarea acestui vas de spălare. Punctul de vedere exclusiv al băii este cea mai bună dovadă că aspectul atrăgător și caracteristicile de primă clasă nu sunt în niciun caz reciproc excluse. Obiectele sanitare albe pure și manopera sa fabuloasă contribuie la calitatea înaltă a acestui lavoar.

Asamblați în modul simplu

Pe lângă calitatea sa excelentă, acest bazin de vârf impresionează prin instalarea sa complet simplă - nu în ultimul rând datorită conexiunilor făcute standardelor DIN. Spre deosebire de chiuvetele obișnuite, acest model nu este montat direct pe perete, ci așezat pe un blat desemnat. Chiar dacă montajul în sine poate fi realizat fără cunoștințe de specialitate, vă recomandăm să consultați personal tehnic instruit.