Lavoar blat Brüssel302

Lavoar blat Brüssel302

Lavoar blat Brüssel5006A

Lavoar blat Brüssel5006A

Lavoar blat Brüssel306

659,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755330754
  • Un punct culminant pentru baie și toaleta pentru oaspeți
  • Design elegant, cea mai bună manoperă
  • Obiecte sanitare de durată, de înaltă puritate
  • PerfectPour: confecționat dintr-o singură piesă
  • Instalare rapidă datorită conexiunilor DIN
  • Potrivit pentru instalarea atașamentului
  • Dimensiuni: Lățime: 59 cm, Adâncime: 39 cm, Înălțime: 21 cm

Confort și claritate pentru baie: această lavoar de design exclusivist va fi un spectacol în casa ta!

Totul la locul potrivit și în lumina perfectă - doar lavoarul potrivit completează interiorul camerei de baie a casei tale. Prin forma sa rotundă armonioasă, acest model face ca îngrijirea corpului dvs. de zi cu zi să fie un moment de wellness cu totul special. Datorită procesării cele mai precise, lavoarul de blat de înaltă calitate combină funcționalitate de primă clasă cu un aspect elegant. Faceți din baie acum un loc de bine.

Un produs adevărat de calitate

Bazinul de eseuri nu este doar un deliciu pentru ochi - ci vă va inspira și calitatea. Deoarece o chiuvetă standard pentru baie trebuie să reziste la încărcări crescute, aici veți găsi un produs premium care se va dovedi durabil și robust în utilizarea de zi cu zi. Ceramica sanitară selectată cu grijă și grijă vă garantează o viață de serviciu deosebit de lungă. Săpunurile, produsele cosmetice și resturile de murdărie au cu greu șansa să se așeze permanent pe suprafața netedă.

Montarea poate fi atât de ușoară

atorită conexiunilor DIN standardizate, cunoștințele de specialitate despre instalarea acestui lavoar nu sunt cu siguranță o necesitate. Cu toate acestea, recomandăm includerea unui personal sanitar instruit. Astfel, în orice caz, este garantat faptul că poți inaugura rapid noua ta chiuveta de vis și să te bucuri permanent de ea.