Cabina de dus Ravenna16

Cabina de dus Ravenna16

Cabina de dus Ravenna17 sticla securizata de 8mm

Cabina de dus Ravenna17 Cu cadita

Cabina de dus Ravenna17

începand de la 1.750,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395203
  • Sticla clara ! ! !
  • Ușă glisantă practică și cu economie de spațiu
  • L-FORM elegant pentru montare pe colț
  • Sticlă de siguranță temperată de 8 mm conform DIN EN 12150-1
  • Ambele părți au aplicat nano-acoperire pentru sticlă limpede de îngrijire ușoară
  • Fitinguri și balamale: alamă cromată
  • Aproximativ Interval de ajustare de 20 mm pentru o instalare optimă
  • Instalare ușoară și rapidă
  • Sionul de scurgere este inclus in pret pentru comenzile cu cadita.

Dușurile pot fi atât de frumoase: Diviziunea elegant din sticlă simplă cu ușă glisantă pentru a face plăcere la duș la un nivel înalt!

Mai multă estetică pentru baia ta. Prin transparența sa, această cabină de duș îmbină mai mult spațiu optic în baie și asigură astfel un aspect modern și ușor. Ușa glisantă practică și cu funcționare lină poate fi împinsă lateral și astfel nu iese nicăieri tulburător. Pâlpâind apă de piele - bucurați-vă de dușul pur! Peretele elegant din sticlă face din dusul tău de zi cu zi un moment foarte special pentru a simți și crește în mod vizibil calitatea vieții.

Siguranta!

În ceea ce privește siguranța, nu trebuie să faceți compromisuri în baie: stabilitatea crescută împotriva loviturilor și loviturilor vă promite o experiență de duș absolut lipsită de griji. Sticla de siguranță folosită în mod fiabil previne formarea cioburilor periculoase pe scară largă. Manopera excelentă a ecranului de duș te va convinge imediat. Componentele individuale ale separării sticlei sunt atent alese și potrivite perfect.

Efort minim, efect maxim:

Pe lângă aspectul său atractiv, dușul se convinge printr-o instalare simplă și rapidă. Puteți face ușor instalația singur în cel mai scurt timp. Domeniul de reglare de aproximativ 20 mm este utilizat pentru a varia și regla pereții laterali între cei doi pereți de montare pentru a compensa cu ușurință, de exemplu, pentru denivelări sau erori minore de măsurare. Puteți configura dușul nobil cu ușă glisantă în funcție de dorințele dvs. cu o intrare dreaptă sau stângă.