Cabina de dus Ravenna56

Cabina de dus Ravenna56

Cabina de dus Ravenna08

începand de la 1.600,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395852
  • Duș pentagonal de înaltă calitate
  • Prelucrare de primă clasă
  • Sticla de siguranță întărită de 8 mm (ESG)
  • Fitinguri / balamale din alamă
  • Sigilii magnetice dovedite
  • Stabilizatori din oțel inoxidabil
  • Înălțime: aproximativ 1950 mm

Acest duș pentagonal elegant perfect pentru băile mici

O intrare confortabilă, cu un consum redus de spațiu și un interior cu dimensiuni foarte generoase, fac din acest duș pentagonal o alegere de primă clasă. Modelul nobil este ideal pentru instalarea între trei pereți, cu condiția ca intrarea pe partea liberă să fie restricționată de alte condiții structurale sau să fie obstrucționată de mobilier. Cu linii clare, un aspect sofisticat și un caracter atemporal, acest duș asigură armonie și vitalitate în baia dvs. Așteaptă cu nerăbdare propria ta experiență personală de prospețime!

Poți fi sigur de asta

În ceea ce privește calitatea și manopera, luați o decizie excelentă cu acest ecran de duș nobil. Fitingurile au fost realizate din alamă cromată de înaltă calitate. Sticla de siguranță de 8 mm grosime poate rezista chiar și la lovituri dure și la impacturi.Nano-sigilantul durabil creează un efect de perlație permanentă pe geamul noului tău duș. Această protecție de calcar vă garantează mai puțină muncă la curățare și o menținere a valorii vizibilă.

Asa de usor montajul

Datorită conexiunilor standard, acest ecran exclusiv de duș este plăcut de asamblat și de configurat în cel mai scurt timp, fără a fi nevoie de un specialist. Puteți face montajul cu puțin efort complet fără ezitare. Cu toate acestea, în caz de îndoială, vă recomandăm să aduceți întotdeauna personal specializat. Deci, aveți garanția că vă veți bucura de acest produs de primă clasă pentru o lungă perioadă de timp.