Cabina de dus Ravenna56

Cabina de dus Ravenna56

Cabina de dus Ravenna16

Cabina de dus Ravenna16

Cabina de dus Ravenna02 Semirotunda

începand de la 1.400,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
4250755395043
  • Ușă dublă spațioasă pentru intrare confortabilă
  • Sticlă netedă sau sticlă satinată de înaltă calitate, si calitate de confidențialitate eficientă
  • Ușor de curățat datorită nano-acoperirii
  • Stabilizatori din oțel inoxidabil durabil
  • Cadita de dus: este posibilă instalarea la nivelul podelei!
  • Ușor și rapid de instalat, chiar și fără un profesionist
  • Optional cu cadita de dus in alb, inaltime: 4cm
  • Grosime sticla;8mm

Momente plăcute de duș: aceasta cabina de duș din sticlă deosebit creează o atmosferă placuta în baie.

Pentru cele mai frumoase vremuri. O zi stresantă este în spatele tău și un duș cald aduce odihna meritată. Dacă doriți să perfecționați acest scenariu, faceți alegerea corectă cu aceasta cabina de dus. Cu curbele sale armonioase, dușul de înaltă calitate oferă un mediu ideal pentru ritualul tău zilnic. Lasă-te sedus de curbele nobile și contururile clare ale acestui duș exclusiv. În acest fel, dușul devine o experiență frumoasa.

Siguranța dvs. este importantă pentru noi!

Componentele individuale ale acestei cabine de duș au fost alese cu multă grijă și formează o unitate sensibilă.Sticla de siguranță utilizata are o capacitate de încărcare de șase ori mai mare decât sticla normală și astfel se dovedește a fi extrem de solid și durabil. Dacă, contrar așteptărilor, se întâmplă o neplăcere, se descompune în cele mai mici fragmente inofensive. Riscul de rănire comparativ cu sticla obișnuită este astfel redus semnificativ: un criteriu de siguranță care nu trebuie subestimat, în special în baie.

Montatj simplu - chiar și fără cunoștințe de specialitate:

Instalarea acestui duș de colț de primă clasă îl puteți face cu cel mai puțin timp fără ezitare, fără ajutorul specialistului. Nobilul perete despărțitor din sticlă este deja construit în doar câțiva pași. Accesoriile necesare pentru montare, precum și un manual pregătit ilustrativ fac desigur parte din livrare. Domeniul de reglare de aproximativ 20 mm pe parte face ușor să compensezi pentru ușoare toleranțe dimensionale la fața locului.